Građevinsko preduzeće
23300 Kikinda, Put za pristanište bb
tel. 0230 426-625, 064 8817616
mail: info@graditeljkikinda.co.rs
PIB: 100508005

Izrada puteva, ulica, saobraćajnica sa  pripadajućom infrastrukturom,  uređenje javnih površina, vodovodne i kanalizacione mreže, proizvodnja asfalta i betona.

RADNO VREME:
Ponedeljak -Petak
07:00 – 15:00

     Graditelj je 1990. godine počeo da posluje kao samostalni privredni subjekt.  Od onda, kada se bavio održavanjem i izgradnjom komunalne infrastrukture u Opštini prerastao je u respektabilno privredno društvo, koje se bavi izgradnjom građevinskih objekata iz oblasti putogradnje, hidrogradnje, industrijske gradnje, visokogradnje, a u poslednje vreme i iz oblasti ekologije.
     Kompanija trenutno upošljava oko 100 radnika raznih specijalnosti i stručne osposobljenosti. U izgradnji kolovoznih konstrukcija je dostignut visok nivo kvaliteta, koji je dokazan radovima na lokalnm, regionalnim, magistralnim saobraćajnicama, a 2010. i u delu izgradnje jedne deonice na Koridoru 10. 
     Asfaltana baza kapaciteta od 160t/čas, koja je izgrađena 2004. godine je ponos Kompanije i svrstava se u prve (ili u prvu) u Srbiji koja je potpuno ekološka i ne šteti okolini. Takođe, Kompanija «Graditelj» ad Kikinda je specijalista za izgradnju spoljne (ulične) kanalizacione mreže sa crpnim stanicama. Na referenc listi se nalazi preko 100km izgrađene mreže! 
Kompanija je opremljena najsavremenijim mašinama i opremom. Voznim parkom dominiraju kamioni tipa Volvo sa eko motorima, mašine New Holland, Iveco i druge. 

PROIZVODNJA ASFALTA

Asfaltna baza SIM-AMMANN
kapaciteta 160 t/h.
.

PROIZVODNJA BETONA

Betonska baza Fagram Smederevo BK30-1000

GRAĐEVINSKA OPERATIVA

Spoj struke, iskustva i mladosti u našim operativnim grupama obezbeđuje kvalitet na poslovima izgradnje i održavanja puteva.

MEHANIZACIJA

Na raspolaganju su:
bageri, utovarivači, kombinovane mašine, finišeri za polaganje asfalta, valjci, transportne prikolice, putarska vozila i niz pratećih mašina.

TRANSPORT

Voznim parkom dominiraju kamioni tipa Volvo sa eko motorima, mašine New Holland, Iveco i druge. 

HIDROGRADNJA

Specijalisti za izgradnju spoljne (ulične) kanalizacione mreže sa crpnim stanicama. Na referentnoj listi se nalazi preko 100km izgrađene mreže! 

  • Politika privatnosti
  • ISO Standard

Kompanija Graditelj © 1989 – 2022. Sva prava zadržana.